Sunday, January 29, 2012

News!

Hi All, I have been missing in action completely. I don't know where January has gone. I went to Hungary to visit my friends and family and to celebrate my 30th birthday. Life is just going to be very busy now for another while still with this moving into my new apartment.
But there are things happened in the meantime:
1. Crafting Ireland Issue 7 is out!!! Have a look here. Full of inspiration just for you.
Here are two of the projects I made:

Kicsit eltűntem, tudom, de annyi minden volt egyszerre: Magyarországra látogattam, új lakásba költözöm... Lényeg, hogy most újra itt vagyok és egy két új hírrel szolgálhatok:
1. Crafting Ireland magazin 7. száma megjelent, megnézhetitek itt:  Crafting Ireland Magazine
itt is van két alkotásom, amiről részletesen is olvashattok a magazinban.


And then also very interesting that I got chosen to be a part of the Creative Team over at Yabo. This is a Hungarian company manufacturing chipboard albums and other crafty goodness. Have a look at their blog and checkout all the new team-members' blogs too.

Egy másik érdekes hír, hogy beválasztottak a Yabo Creative Team-jébe, úgyhogy Yabo lány lettem :D. Nagyon megtisztelő a feledat, és remélem, hogy sok érdekes technikával és ötlettel tudom majd színesíteni az Alkotós blogot.

This is me for now, hopefull I will be back soon.


post signature

1 comment:

  1. Igen, már nézegettem az újsit, nagyon csini lett megint. A Home feliratodért odavagyok, a Moszkva album pedig nagyon különleges lett. Szeretettel gratulálok a Yabo KCS tagsághoz, nagyon jó választás volt részükről a személyed, Timi!

    ReplyDelete

Thanks for taking the time to comment on my creations